SLEEUBUS x JITSK

Voor het eerst sinds 2020 terug op een internationale beurs. In samenwerking met Flanders Investment & Trade en samen met onze buren van Jitsk Chocolates staan we op ISM in Keulen. Fijn om zoveel collega’s en klanten terug te zien. Helemaal klaar om onze zoete momentjes te delen met de rest van de wereld…

 

Ga naar onze webshop

 

Jitsk.com

Deel de zoetste momenten met uw klanten

Al bijna 100 jaar produceert Sleeubus marsepein en fondant chocolade voor de groothandel in bakkerijgrondstoffen, confiserie en voor de betere chocolatier.

Smaakmeesters die dag na dag met kennis en passie voor de ambacht klaar staan, maken van Sleeubus een gevestigde waarde in binnen-en buitenland.  

 

Om de unieke textuur en puurheid van onze marsepein te garanderen, worden de fijnste amandelen uit Portugal en Spanje geselecteerd.  Ze vormen een basis voor de volle smaak en worden afgewerkt met een toets van de beste kristalsuiker uit Tienen.  

Beide producten gecombineerd met onze metierkennis, zorgen voor een explosie aan smaak bij elke hap die u neemt van dit zoete goud.

 

Wenst u een gepersonaliseerd relatiegeschenk of een product op maat?  U kan bij ons terecht voor een overheerlijke samenwerking.

Bij Massepain Sleeubus zijn we flexibel om al uw wensen waar te maken.  

Contacteer ons hier en we bezorgen u heel graag een voorstel op maat.

 

 

ONZE SPECIALITEIT
 

Marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.
Maar ook voor broyage (amandelmeel) en fondant.

Contacteer ons gerust met al uw wensen

 

Marsepein

Gemalen en geschaafde amandelen