SLEEUBUS x JITSK

Voor het eerst sinds 2020 terug op een internationale beurs. In samenwerking met Flanders Investment & Trade en samen met onze buren van Jitsk Chocolates staan we op ISM in Keulen. Fijn om zoveel collega’s en klanten terug te zien. Helemaal klaar om onze zoete momentjes te delen met de rest van de wereld…

 

Ga naar onze webshop

 

Jitsk.com

aangepaste openingsuren Massepain Sleeubus

De fabriekswinkel van Massepain Sleeubus in de Isabellalei 92 (ook wel gekend als “het loketje” in de volksmond) zal van januari tot juni geopend zijn van maandag tot en met donderdag van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30.

Op vrijdag en tijdens het weekend zijn wij gesloten. Onze webshop blijft natuurlijk wel elke dag geopend, met keuze voor afhaling of thuislevering (gratis vanaf 75 EUR).

 

Ga naar onze webshop

Deel de zoetste momenten met uw klanten

Al sinds 1923 produceert Sleeubus in Antwerpen amandel- en suikerproducten voor de groothandel in bakkerijgrondstoffen, groothandel in confiserie en chocolatiers. Producten die al jaar en dag worden gewaardeerd in binnen- en buitenland. Hoe kan het ook anders als je passie, kennis, Tiense suiker en de lekkerste Zuid-Europese amandelen combineert en vervaardigt volgens een oud, origineel receptuur?

De ambachtelijke productiemethode werd in de loop der jaren met behoud van het basisidee aangepast aan nieuwe industriële normen en hygiëneregels. Het beste van vroeger met de wetenschap van nu.

Andere producten die met dezelfde kwaliteitszin in diverse samenstellingen worden gemaakt zijn: amandelpoeder, puur of gemengd met suiker, geschaafde amandelen, fondant en choco-fondant.

Voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk, een overheerlijke samenwerking of een product op maat kan u steeds bij ons terecht. Bij Massepain Sleeubus zijn we flexibel om al uw wensen waar te maken. Flexibel maar compromisloos als het over kwaliteit gaat. Dat dragen we hoog in het vaandel. We leggen daarbij sterk de nadruk op een correcte uitvoering van elk order zodat bestellingen tijdig en in de juiste samenstelling op hun eindbestemming aankomen. Geïnteresseerd in wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u graag een voorstel op maat.

 

 

ONZE SPECIALITEIT
 

Marsepein in verschillende vormen, maten en smaken.
Maar ook voor broyage (amandelmeel) en fondant.

Contacteer ons gerust met al uw wensen

 

Marsepein

Gemalen en geschaafde amandelen